Thuis

Changzhou Chenguang Machinery Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Changzhou Chenguang Machinery Co., Ltd. certificaten
China Changzhou Chenguang Machinery Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Welke machineleverancier wij verwachten zijn als uw bedrijf, kwaliteitswaarborg en het positieve spreken. Goed.

—— Tom

U bent een fabelachtige dame. Ik houd van uw machine.

—— Todd

200g de machine werkt stal, dankt voor uw vriendelijke suggestie aangaande dagelijkse zeer nuttige bescherming.

—— Jose

reeds eigen meer dan 10 reeksen persmachines van u, zeer blij om hun het stabiele lopen, dank te zien.

—— Richard

dank, het 5 grote zeer aardige persenwerk regelmatig.

—— William

Profiel QC

De Producten van de Varousmachine

Wij--Zijn de Chenguang Farmaceutische Machines, die in het jaar van 1986 worden gevestigd, etc. een echte fabrikant van China van diverse soorten de machines van de tabletpers, zoals de roterende machines van de tabletpers, de grote roterende TCCA-machines van de tabletpers, laboratorium/de kleine machines van de tabletpers, de hydraulische machines van de tabletpers, enige de persmachines van de stempeltablet, die wijd in chemisch voedsel etc. zijn gebruikt, elektronisch, apotheek.

Keus van TCCA-Fabrikant

Onze machines van de tabletpers, niet alleen populair in China, zijn ook etc. uitgevoerd naar Brazilië, Japan, de V.S., Canada, Australië, Thailand, Maleisië, het UK, Singapore. Vooral zijn onze grote roterende TCCA-machines van de tabletpers, krachtens hoge productiecapaciteit in de Chloortabletten van 100g 200g 250g, 5 reeksen hen gebruikt door Hebei Jiheng Chemisch product, dat een beroemd groepsbedrijf voor de chemische producten van de poolbehandeling in China is. Zich baseert op uitstekende gevolgen op dit gebied van de waterbehandeling, trokken zij ook bedrijven van aan in het buitenland, bijvoorbeeld het Chemische product van Brazilië Genco en kaichemisch product van Japan Nan. Wij hebben de samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met dergelijke cliënten bereikt.

Beroep en Sterkte; Ce-certificaat

Het voordeel van onze vele jaren van ervaring in tabletpers productie voor de voedsel, farmaceutische, elektronische en chemische industrieën, onze diepe de industriekennis kan ons toelaten om u de beste machines voor uw behoeften in de kortste mogelijke tijd aan te bieden. Ook zijn wij het exclusieve verwerkende bedrijf in China dat de grote roterende TCCA-machine van de tabletpers kan maken.

Wij zijn bezig geweest met R&D en de verkoop van de roterende TCCA-machines van de tabletpers meer dan 20 jaar, is gebruikt om de pool van tablets/3-duim van de 3 duimchloor Tri-Chlor van de het zwembadchloor tablets/3 chloortabletten te produceren Trichlor de chloortabletten ′ ′. Met een professioneel technisch team, kunnen wij de TCCA-machine van de tabletpers volgens het cliënten′ verschillende vereiste op TCCA-tabletten vervaardigen en kunnen de cliënten van beste selectieprogramma voorzien over TCCA-tabletpers. Wij worden gevestigd in Changzhou, de stad van China met bloeiend economie en gemakvervoer. Oprecht welkom u aan ons.

„Houd omhoog met The Times“ aangezien beherend regels, wij zal nemen volledig voordeel van machine en technologie, verwezenlijking en proces houden groeien om uw meest vertrouwde op leverancier te zijn.

Certificaten
  • China Changzhou Chenguang Machinery Co., Ltd. certificaten

    Standaard:CE

  • China Changzhou Chenguang Machinery Co., Ltd. certificaten

    Standaard:SGS

Contactgegevens
Changzhou Chenguang Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Bella Zheng

Tel.: +86 13515272535

Fax: 86-519-86765995

Direct Stuur uw aanvraag naar ons